Bärbar diskbänk diskmaskin med integrerad 5 liters vattentank och inloppsslang, LED digital display, 360° dubbel spray, 192 ℉hög temperatur och lufttorkningsfunktion

kr14,082.00

+ Free Shipping
  • Allt-i-ett-komfort: Det 360° dubbla spraysystemet på vår diskmaskin säkerställer att varje maträtt rengörs noggrant, och den integrerade frukt- och grönsakskorgen samt bestickkorgen gör det lättare att förvara dina föremål.
  • Kompakt och bärbar: Den bärbara diskmaskinen är perfekt för lägenheter, sovsalar eller husbilar med begränsat utrymme. Den kan enkelt placeras på din bänkskiva eller bordsskiva och har hjul för enkel manövrerbarhet.
  • Stor kapacitet: Storleken på den kompakta diskmaskinen är 30 cm D x 60 cm B x 60 cm H. Du kan placera den på alla bord eller hyllor. När du har ställt in servisen från en trehövdad familj kan du njuta av förälder-barn-tiden mer.
  • Inbyggd vattentank: Med en kapacitet på 5 liter gör diskmaskinen en en permanent vattenanslutning onödig, så att du enkelt kan placera den var som helst i ditt kök eller bänkskiva.
  • Utmärkt service: Alla diskmaskiner testas noggrant och levereras med instruktioner. Det är normalt att det finns en liten mängd vatten kvar efter testet. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bärbar diskbänk diskmaskin med integrerad 5 liters vattentank och inloppsslang, LED digital display, 360° dubbel spray, 192 ℉hög temperatur och lufttorkningsfunktion”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg