Uppvärmbara strumpor, uppvärmda strumpor för kvinnor och män, lösningen för kalla tår år år 2023–5 V 5 000 mAh uppladdningsbara värmestrumpor för skidåkning, sport, utomhus, camping

kr490.00

+ Free Shipping
Modell:Black Grey
Storlek 39-44EU
Varumärke QZLGD
Färg Svart
Material Bomull + Modal
Inkluderade komponenter SOCKS
Kategorier: , , , Etikett:

Om denna artikel

  • 【Ny lösning för kalla tå】 – QZLGD uppvärmbara strumpor erbjuder en unik designlösning. Förutom de integrerade infraröda värmeelementen på fotryggen och fotsulan är de också utrustade med ledande fibrer och små värmeelement på toppen av tårna för att säkerställa ett 360 graders heltäckande värmeskydd. Målet är att bekämpa kalla tår och ge en jämnt behaglig värmeupplevelse för båda fötterna utan någon känsla av främmande kropp.
  • 【Perfekt temperatur】– Uppvärmda strumpor är utrustade med ett högkapacitivt 5 V 5 000 mAh batteri som ger utmärkt batteritid och temperaturkontroll – högsta nivå (70 °C, 3 timmar), medelnivå (60 °C, 4 timmar), låg nivå (50 °C, 6 timmar) och lägsta nivå (40 °C, 8 timmar). I alla situationer erbjuder våra uppvärmda strumpor skräddarsydd komfort och säkerställer att kunderna kan njuta av värmen längre än någonsin tidigare.
  • 【Bekväma och hållbara】 – Våra uppvärmbara strumpor är tillverkade av högkvalitativ bomull och modalmaterial och passar storlekar från 36–44 EU och 15 cm (6–12 tum). De erbjuder utmärkt bärkomfort, andas och förhindrar fuktbildning och lukt för att hålla fötterna fräscha och bekväma. Dessutom har pälsliknande stoppningsmaterial lagts till på tårna och hälarna, som inte bara förbättrar värmeisoleringen utan säkerställer också lång hållbarhet.
  • 【En fantastisk gåva】 – Värmestrumporna från QZLGD är perfekta för skidåkning, snowboard, bergsklättring, vandring och även för jakt i kallt väder. Samtidigt är de också idealiska för personer med Raynauds syndrom, fotledspartrit, kronisk kyla och stela leder. Dessa värmestrumpor är en kärleksfull och praktisk presentidé för familj och vänner och får dem att känna sig varma och bekväma under vinteraktiviteter.
  • 【Kundorienterad】- QZLGD är alltid en innovatör inom värmeteknik och får kundernas förtroende genom kvalitet och prestanda på våra produkter. Alla våra produkter erbjuder 60 dagars gratis retur och ett års garanti efter köpet. Om du har några frågor, står vi alltid till förfogande, vi svarar inom 24 timmar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Uppvärmbara strumpor, uppvärmda strumpor för kvinnor och män, lösningen för kalla tår år år 2023–5 V 5 000 mAh uppladdningsbara värmestrumpor för skidåkning, sport, utomhus, camping”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg